OYENS & VAN EEGHEN

Onze aandeelhouder: Delen Private Bank

Oyens & Van Eeghen werd eind 2015 overgenomen door Delen Private Bank. Delen Private Bank, oorspronkelijk opgericht als beursmakelaar in 1936, is een familiebedrijf dat onder de gezamenlijke controle staat van het (op de Euronext Brussel) genoteerde Ackermans & van Haaren (78,75%) en van de familie J. Delen (21,25%).

 

Delen Private Bank legt zich al ruim 80 jaar toe op discretionair vermogensbeheer en patrimoniaal advies voor een ruim cliënteel van voornamelijk particulieren. Delen Private Bank levert doordachte en uitgebalanceerde beleggingsstrategieën die afgestemd zijn op de persoonlijk profielen en financiële objectieven van de cliënten. De beheerders en de patrimoniale adviseurs stellen heldere oplossingen voor die de planning van hun vermogen eenvoudiger maken. De praktische aanpak, de continuïteit in de relatie en een helder communicatie zijn de troeven van Delen Private Bank. Delen Private Bank heeft een stabiele en familiale aandeelhoudersstructuur wat haar in staat stelt een autonome en onafhankelijke koers te varen. De waarden van de familie Delen – ondernemerschap, persoonlijke service, langetermijndenken – dringen ook vandaag nog door tot in alle lagen van de organisatie.

 

Naast de kantoren van Delen Private Bank in België en Oyens & Van Eeghen in Nederland is Delen Private Bank actief in het Verenigd Koninkrijk via haar meerderheidsbelang in JM Finn & Co (Ltd).