OYENS & VAN EEGHEN

Oyens & Van Eeghen opent nieuwe vestiging in Friesland

Oyens & Van Eeghen opent nieuwe vestiging in Friesland

 

Vermogensbeheerder Oyens & Van Eeghen breidt deze maand haar dienstverlening uit in Noord-Nederland. Met een drietal nieuwe relatiebeheerders zal zij vanuit een nieuw te openen kantoor in Heerenveen de Noord-Nederlandse markt gaan bedienen.

 

AMSTERDAM, 2 april 2019 – Oyens & Van Eeghen, dat sinds 2016 onderdeel is van het Belgische Delen Private Bank, volgt het voorbeeld van haar moederbedrijf en maakt stappen in de uitbreiding van haar lokale dienstverlening.

 

Vanuit een kantoor in Heerenveen zal voortaan de Noord-Nederlandse markt bediend worden. Daartoe zijn vanaf deze maand de drie ervaren relatiebeheerders Douwe van der Glas, Edwin Roskammer en Pieter Dieben aangesteld. De opening van het kantoor Friesland volgt op de recente opening van het Limburgse kantoor in Valkenburg. Sinds maart van dit jaar werden daar Roger Moonen en Maurice Roijen het aanspreekpunt.

 

Daar waar andere partijen inzetten op centralisatie van de dienstverlening, is Oyens & Van Eeghen juist overtuigd van een lokale aanpak. Deze hanteert het moederbedrijf Delen Private Bank in België al jaren met succes en vanuit tien kantoren die de gehele markt beslaan. In het tweede kwartaal van 2019 komt daar nog een elfde bij. Deze strategie komt voort uit de overtuiging van Delen dat elk vertrouwelijk gesprek begint in een vertrouwde omgeving.

 

Frederik Kalff, directielid van Oyens & Van Eeghen zegt: 'Wij zijn verheugd met deze uitbreiding en verwelkomen drie heren die naast ruime ervaring ook solide regionale netwerken met zich meebrengen. Het openen van een nieuw kantoor in het noorden van het land, naast de bestaande vestigingen in Amsterdam, Den Bosch en Valkenburg is een lang gekoesterde wens. Maar het startpunt daarvoor is het aantrekken van de juiste mensen. We zien ernaar uit samen met het nieuwe team onze dienstverlening dichter bij de klant te kunnen brengen’.

 

Douwe van der Glas, senior relatiebeheerder bij vestiging Friesland voegt toe: ‘Mijn collega’s Edwin, Pieter en ik zijn al jarenlang actief in private banking en zien dat veel banken zich steeds verder van hun klanten gaan organiseren. Dit gaat vaak ten koste van het persoonlijke contact. Oyens & van Eeghen houdt juist vast aan lokale binding. Onder het motto "Vermogensbeheer met een menselijk gezicht" gaan wij vanuit ons kantoor in Heerenveen de Noordelijke markt bedienen. Bij Oyens & Van Eeghen staat het klantbelang voorop en krijgen de medewerkers alle ruimte om activiteiten te ontplooien waar klanten in deze tijd behoefte aan hebben; zorgeloos vermogensbeheer conform de eigen wensen waarbij de klant schakelt met de relatiebeheerder op die momenten dat het de klant het beste uitkomt. Een strategie waar wij ons goed bij thuis voelen’.

 

De nieuwe relatiebeheerders hebben uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van vermogensbeheer, beleggingsadvies en financiële planning. Mensen die geïnteresseerd zijn in de dienstverlening van Oyens & Van Eeghen, zijn van harte welkom voor een kennismaking op het voorlopig kantooradres aan de Koornbeursweg.

 

Over de relatiebeheerders Friesland:

 

Douwe van der Glas (54)

Heeft ruim 30 jaar ervaring als bankier bij ABN AMRO Bank. Daar bekleedde hij meerdere directiefuncties in o.a. Apeldoorn, Zwolle en Het Gooi. De laatste 6 jaar was hij directeur private banking Friesland bij ABN AMRO MeesPierson. 

Email: d.vanderglas@oyens.com

 

Edwin Roskammer (47)

Was bijna 30 jaar werkzaam bij ABN AMRO Bank in diverse functies. Onder andere als directeur zaken voor Friesland. De laatste jaren met name actief binnen de private bank van ABN AMRO MeesPierson als senior adviseur.

Email: e.roskammer@oyens.com

 

Pieter Dieben (61)

Heeft ruim 40 jaar ervaring als bankier waarvan de eerste 20 jaar bij ABN AMRO Bank en daarna als senior beleggingsspecialist bij de Rabobank Heerenveen ZuidOostFriesland.

Email: p.dieben@oyens.com